кадър БНТ Редактор: Отиваме в робовладелското общество, не говорим за правото да работиш,

...
кадър БНТ Редактор: Отиваме в робовладелското общество, не говорим за правото да работиш,
Коментари Харесай

Шефът на „Сиела Норма“: Отиваме в робовладелското общество, ако приемем цената на ЦИК - фалираме

кадър БНТ 

Редактор: 

Отиваме в робовладелското общество, не приказваме за правото да работиш, а за задължението да работиш, това разяснява по Българска национална телевизия изпълнителният шеф на " Сиела Норма " Веселин Тодоров. Според него договарянията са завършили бързо, а всичко, което се случва, е като във филм на парадокса. ЦИК си прави крово сметките, съобщи Тодоров, съгласно който нужните машини въпреки всичко могат да се доставят, в случай че се поръчат до 3-4 дни, само че на действителната цена.

„ Установихме, че са включени и президентските избори в процедурата. Не мога да схвана какво си мислят “, добави Тодоров. По думите му от ЦИК не са знаели, че в поръчката са включени и президентските избори. Те обаче оскъпяват процедурата съвсем два пъти, защото е доста евентуално да са на два тура.

Въпросът не е в самите машини, а в софтуера и работата с него, изясни шефът на „ Сиела Норма “. Той сподели, че компанията е подготвена да работи и без облагата си, която се основава на 7-8 % надценка при доставката.

Веселин Тодоров изрично отсече доставчикът на машините да взе участие в някаква интрига за компрометиране на машинния избор. По негови думите компанията е дребна и не толкоз значима и страната може да я смаже за дни. Тодоров сподели също, че загубата на „ Сиела Норма “ при препоръчаните от ЦИК условия ще е 7 млн. лв., което ще я банкрутира.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР